Γνωρίζουμε τον Γιώργο Ιορδανίδη, έναν έλληνα Βερολινέζο που μας κρατάει στο κέφι ζωντανό!

Η σχέση του Γιώργου Ιορδανίδη με τη μουσική έχει ξεκινήσει πριν χρόνια με την απασχόλησή του ως επαγγελματίας DJ. Το Βερολίνο τον ενέπνευσε να κάνει κάτι πιο δημιουργικό και γεννήθηκε η ιδέα του ραδιοφωνικού σταθμού.  Ο Γιώργος ως ένας πολύ απλός επικοινωνιακός άνθρωπος,  αρχικά έπαιζε μουσική για την ευρύτερη παρέα. Η αποδοχή και ενθάρρυνση των φίλων και ακροατών του, σε συνδιασμό με την μεγάλη αποδοχή και αγάπη που δέχτηκε από την επικοινωνία του με το κόσμο, τον οδήγησε στην δημιουργία του MyHomeRadio.

Με τον Γιώργο ήρθαμε πρώτη φορά σε επαφή, όταν ξεκίνησε έναν εμπειρικό πειραματισμό με το χώρο του ιντερνετικού ραδιοφώνου, πριν ένα χρόνο περίπου.
Στα πρώτα βήματά του, άρχισε να μοιράζετε live streaming βραδιές μαζί μας,στο γκρουπ και μας ενημέρωνε για κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα.

Τότε ήδη μας είχε τραβήξει την προσοχή και απαντήσαμε σε κάποια ερωτήματά του αναφορικά με το χώρο του online. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η εντύπωση που είχαμε επιβεβαιώθηκε. Συνέχισε πολύ δυναμικά με την ιδέα του και αρχίσαμε να το βλέπουμε αυτό, από την προσωπικότητα που απόκτησε το ραδιόφωνό του. Οι χαρούμενες επιλογές στα χρώματα και στο ύφος της ιστοσελίδας του, εκπέμπουν την δικιά του ιδιοσυγκρασία και επικοινωνούν με τον κόσμο μουσικά!

Ο Γιώργος κατάφερε να κάνει πλέον αυτό που αγαπάει, μέσα από το κανάλι του MyHomeRadio! Επικοινωνεί και ακούει τον κόσμο, ανταποκρίνεται και μας ενώνει μουσικά, όπου και να είμαστε!

Όπως λέει ο ίδιος…

Πραγματικά, ένα όνειρο ζωής να φτιάξω ραδιοφωνικό σταθμό, αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει μορφή. Η ευχαρίστησή μου είναι να διασκεδάζω όλο τον κόσμο από κάθε γωνία της γης!

Το ραδιόφωνο της καρδιάς μας!

Κάθε Τετάρτη Παρασκευή και Σάββατο κάνει live εκπομπές και παίζει μουσική έντονη σε συναισθήματα. Επιλέγει τραγούδια νοσταλγικά που ξυπνάνε μνήμες, τραγούδια αγάπης αλλά και χωρισμού, τραγούδια δηλαδή της καρδιάς μας και σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.

Όπως και ο ίδιος λέει,…..”αναλόγως το πως βλέπω ότι νιώθουν οι ακροατές.”

Ακολουθείστε και εσείς το ραδιόφωνο της καρδιάς μας και τον φίλο μας Γιώργο Ιορδανίδη, για περισσότερη μουσική και καλή παρέα!

Ευχαριστούμε MyHomeRadio 🙂