μία Nea Arxi

Ο καινούριο χρόνος ξεκινάει με ωραίες συνεργασίες και κοινούς στόχους. Ίσως έτσι κάποιες από τις ευχές όλων μας γίνουν πραγματικότητα!

Δυο ομάδες χαράζουν κοινή πορεία με γνώμονα το ίδιο ενδιαφέρον. Να εξυπηρετούν τους Έλληνες-ελληνόφωνες επισκέπτες, μόνιμης ή και προσωρινής διαμονής στην πόλη του Βερολίνου, με χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση.
Οι ομάδα των Greek-Berliners® καλωσορίζει τη Νέα Αρχή με μια εκτεταμένη αποκλειστική συνεργασία αλληλεπίδρασης μέσα στο ιδιωτικό μας γκρουπ, με τις χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση που προσφέρουν τόσα χρόνια σε αρκετούς νέους στο Βερολίνο.

Πλέον συγκεντρώνουμε όλη μας της προσοχή στην πιο αποτελεσματική επικοινωνία μαζί σας!

Μέσα στο γκρουπ η Νέα αρχή και τα δύο γνωστά facebook προφίλ  σε εμάς, Γιώργος & Γιώτης Καλαντζής ιδιοκτήτες της εταιρίας Nea-arxi.com, θα προσφέρουν κατά προτεραιότητα υπηρεσίες συμβουλευτικής καθοδήγησης σε όλα τα μέλη. Στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχουν επαγγελματικά μπορούν να καθοδηγήσουν σε συγκεκριμένους τομείς ως εταιρία. Συχνά λοιπόν θα βλέπουμε ενημερώσεις από την εταιρία, για όλα όσα μας ενδιαφέρουν και βοηθάνε την εγκατάσταση και προσαρμογή μας στη πόλη.
Ως άνθρωποι, παλιοί κάτοικοι του Βερολίνου με εμπειρία και κατανόηση στις δυσκολίες εγκατάστασης στη πόλη, συμμετέχουν και επικοινωνούν και οι ίδιοι με τα μέλη και συνεισφέρουν με αρθογραφία νέων από το Γιώργο και εκτεταμένες βοηθητικές επεξηγήσεις από το Γιώτη.

Τηλεφωνικό ραντεβού συμβουλευτικής ΔΩΡΕΑΝ για όλους!

Οι Greek-Berliners® έχοντας μια τέτοια συμμετοχική συνεργασία, εξασφαλίζουν ειδικές τιμές & προνόμια για τα μέλη του γκρουπ μας.
Πλέον μπορείτε να καλέσετε τη Νέα Αρχή σε ένα επίσημο τηλεφωνικό ραντεβού για ΔΩΡΕΑΝ πρώτη καθοδήγηση πάνω σε ένα θέμα, διάρκειας 10λεπτών.
Μόνη προϋπόθεση είναι να ενημερώσετε τη σελίδα μας GroupAdmin GreekBerliners με μήνυμα για επιθυμία χρήσης της προσφοράς, θα λάβετε κωδικό χρήσης της προσφοράς και είστε έτοιμοι να επικοινωνήσετε με την Νέα Αρχή στο Facebook, δίνοντας το κωδικό και το θέμα το οποίο θέλετε να συζητήσετε. Αμέσως κανονίζετε το τηλεφωνικό σας ραντεβού.

Η εταιρία προσφέρει και άλλες συμπληρωματικές υπηρεσίες, όπως το life / job choaching και μαθήματα γερμανικής γλώσσας, απόλυτα πιστοποιημένα και με όλες τις σχετικές κρατικές άδειες διδασκαλίας και επικύρωσης πτυχίων.

Λίγα λόγια για την Νέα Αρχή
τον Γιώτη και το Γιώργο Καλαντζή

Βιογραφικό
Παναγιώτης Καλαντζής

Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία με σπουδές σε κινηματογραφικές σχολές, στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Μετα το τέλος των σπουδών του μετακόμισε στην όμορφη πόλη του Βερολίνου. Για δέκα χρόνια ασχολήθηκε εθελοντικά με την γλωσσική εκπροσώπηση, εξυπηρετώντας με τον ανθρωπιστικό του χαρακτήρα γλωστούς και φίλους. Εξαφανίζοντας κάθε επικοινωνιακή δυσκολία, έγινε η φωνή των νεοφερμένων Ελλήνων και μη που δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους γιατί δεν γνώριζαν την γερμανική γλώσσα και την γερμανική γραφειοκρατία. Η αγαπη του γι’ αυτό που εκανε τον ώθησε να σπουδάσει παράλληλα και στην Ακαδημία Βερολίνου BTA, με ειδικότητα ως σύμβουλος μεταναστών, σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού (Job Coaching) και ως σύμβουλος ζωής (Life Coaching). Το 2016, βλέποντας πια ότι η ανάγκη για στήριξη στην διαδικασία ενσωμάτωσης των νέων μεταναστών ήταν πολύ μεγάλη,  ξεκίνησε να σχολείτε επαγγελματικά με αυτό και έγινε στόχος ζωής. Το 2016 άνοιξε το ιδιωτικό κέντρο συμβουλευτικής και μη ορκωτής διερμηνείας „ΝΕΑ ΑRXI“ που είναι η πρώτη εταιρεία με αντικείμενο τα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων και Ελληνόφωνων μεταναστών. Με τα χρόνια εμπειρίας, συνεχίζει μέχρι και σήμερα το έργο του, παρακολουθεί τις εξελίξεις και με αισθήματα αλληλεγγύης καθοδηγεί και μας συμβουλεύει για τα επόμενα βήματά μας στο Βερολίνο.

Βιογραφικό
Γεώργιος Καλαντζής

Απόφοιτος του πανεπιστημίου Martin-Luther στο Halle an der Saale με Bachelor of Arts. Ακολούθησε πρακτική στο Ελληνικό Προξενείο του Βερολίνου και συνέχισε το μεταπτυχιακό του στο τμήμα Governance & Public Policy του πανεπιστημίου TU Darmstadt με υποτροφία ενός έτους (Deutschlandstipendium).
Από το 2018 είμαι το έτερο μέλος της εταιρείας «NEA ARXI» στην οποία οργάνωσε και ξεκίνησε τμήματα διδασκαλίας της Γερμανικής γλώσσας παραδίδοντας μαθήματα για όλα τα επίπεδα, ομαδικά και ιδιαίτερα. Μέσα από τις πολυετείς  εμπειρίες του, ανέπτυξε εμπειρογνωμοσύνη στο σχεδιασμό διδασκαλίας και βασική επιδίωξη του είναι, πέρα άπο την προσήλωση στους στόχους που έχουν τεθεί από την εταιρία,  κυρίως  η εκπαίδευση για την βελτίωση του προφορικού λόγου, με στόχο την αποτελεσματική επικοινωνία.

Η Εταιρία

Οι απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας για διαγλωσσική επικοινωνία αυξάνονται συνεχώς και περιλαμβάνουν ένα ευρύτατο φάσμα τομέων. Για πολλούς ανθρώπους, που διαμένουν στο Βερολίνο, η γλώσσα αποτελεί εμπόδιο. Η εταιρεία Νέα Αρχή  προσφέρει από το 2016 εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ζητήματα διαβίωσης, γλωσσικής εκπροσώπησης, επαγγελματικού προς-ανατολισμού και τα τελευταία δύο χρόνια και στην διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας. Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση της γερμανικής πραγματικότητας, της βελτίωσης της καθημερινότητας όλων μας, καθώς και της δίκαιης αντιμετώπισης των πολιτών σύμφωνα με τους ευρύτερους νόμους. Διασφαλίσουμε ότι το μήνυμά σας θα ακουστεί δυνατά, καθαρά και με ακρίβεια σε οποιαδήποτε μορφή, γραπτή ή προφορική, φέρνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε υπόθεσή σας.

Κάντε μια νέα αρχή με τη Nea-arxi.com δίπλα σας & τους Greek-Berliners®!