Την Παρασκευή 22 Μαρτίου είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια τη καθιερωμένης συνάντησης της ομάδας μας.
Κοινό βιβλίο συζήτησης τα «Έθιμα ταφής» της Χάνας Κεντ, ένα βιβλίο που άρεσε πολύ στα μέλη και των δύο λεσχών και σχολιάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό.
Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία των μελών της λέσχης ανάγνωσης Θεσσαλονίκης να επισκεφθούν το Βερολίνο.
Η βραδιά κύλισε όμορφα, με υπέροχους σχολιασμούς για το βιβλίο και συγκινητικά λόγια για τη λέσχη μας και τη προσπάθεια που κάνουμε!
Ήταν μια από τις πιο γεμάτες συναντήσεις μας, που μας άφησε υπέροχες εντυπώσεις και σίγουρα θα μείνει ως σημείο αναφοράς για την πορεία της λέσχης μας.
Η φίλη μας και επαγγελματίας βιντεογράφος Άλκηστις Καφετζή κάλυψε τη συνάντηση και μας έφτιαξε ένα υπέροχο αναμνηστικό βίντεο, που αποτυπώνει την ατμόσφαιρα και την ευχαριστούμε θερμά.
Κυρίες από τη λέσχη ανάγνωσης Θεσσαλονίκης μας έστειλαν κάποιες φωτογραφίες από τη βραδιά, αλλά και από επόμενη μέρα όπου τους ξαναγήσαμε στο όμορφο Βερολίνο, μέσα από μια ιστορική διαδρομή με πικάντικες ενδιάμεσες στάσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον.
Μία συνάντηση που δε θα ξεχάσουμε!

Ευχαριστούμε και πάλι θερμά την Λέσχη Ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ Θεσσαλονίκης για αυτή τη πρωτοβουλία και τις κ.κ. Ζελάτη και Καπετανάκη για τον εν γένει συντονισμό.
Επίσης ευχαριστούμε την Άλκηστις Καφετζή για το υπέροχο βίντεο και τα μέλη της ομάδας μας που στήριξαν με τη παρουσία τους τη μέρα αυτή.

Το αναμνμηστικό μας βίντεο

Video by: http://videoproduktion-emotion.de

Μερικές φωτογραφίες από την ημέρα