Που θα βρείτε πραγματικά φθηνούς υπολογιστές και λογισμικό;

 Οθόνες, λάπτοπ, λογισμικό, εξοπλισμός. 

Ο αριθμός των ατόμων που χρειάζονται υπολογιστή για εργασία από το σπίτι έχει αυξηθεί μαζικά λόγω της πανδημίας. Και αυτή η εξέλιξη της εργασίας από το σπίτι δεν περιμένουμε να εξαφανιστεί μετά την πανδημία, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν σε αυτό!
Δεν έχουν δυνατότητα παροχής υπολογιστή όλοι οι εργοδότες, οπότε πολλοί άνθρωποι χρειάζονται έναν νέο υπολογιστή για να συνεχίζουν να κάνουν τη εργασία τους αποτελεσματικότερα από το σπίτι.

Εδώ, σας λέμε πώς να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα στην αγορά εξοπλισμού!

Τα καλά νέα είναι ότι και οι παλαιότερης γενιάς υπολογιστές  των τελευταίων ετών εξακολουθούν να είναι αρκετοί για να μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι. Από προσωπική επιλογή μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε ή ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας για καλύτερες επιδόσεις, με τελευταίες τεχνολογίες.

Μας πήρε 5 λεπτά αναζήτηση στο google για να βρούμε 50 επιτραπέζιους υπολογιστές με λιγότερο από 200 € που είναι ιδανικοί για εργασία από το σπίτι. Επιπλέον, εάν δεν έχετε, μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπείς οθόνες με λιγότερα από 50 €. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε ένα τέλειο μηχάνημα για 200 €!

Αν ψάχνετε για φορητό υπολογιστή, το οποίο κάνουν πολλοί άνθρωποι, μπορείτε να βρείτε αξιοπρεπή μηχανήματα κάτω των 300 €.

Πώς να το κάνω αυτό και μάλιστα να έχει εγγύηση; Μεταχειρισμένος υπολογιστής με εγγύηση!
Μπορεί να γίνει! Μη ξεχνάτε ισχύει ειδικός κανονισμός εδώ στη Γερμανία.

Αγοράστε το από ένα κατάστημα (διαδικτυακό ή φυσικό). Ο γερμανικός νόμος διασφαλίζει ότι δεν θα υπερχρεωθείτε!

Στη Γερμανία, εάν πουλάτε χρησιμοποιημένο υπολογιστή ως επιχείρηση, πρέπει να παρέχετε σχεδόν τις ίδιες εγγυήσεις σαν να πουλάτε καινούργιο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πλήρη 12μηνη εγγύηση στον υπολογιστή σας. Εάν το αγοράσετε από ιδιώτη, δεν έχετε καμία εγγύηση, είναι ο δικός σας κίνδυνος. Και σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να πάτε σε ένα φυσικό κατάστημα παρά παρά να αγοράσετε στο διαδίκτυο.

Στο τέλος του άρθρου θα δείτε με ποιές λέξεις κλειδιά να αναζητήσετε τέτοια καταστήματα μεταχειρισμένου εξοπλισμού.

Διαφορετικά απ’ ότι περιμένατε!

Που θα βρείτε!
 • Θα βρείτε καλύτερες προσφορές σε φυσικά καταστήματα απ’ ότι στο διαδικτυο.

  Γιατί αυτό;
  Γιατί δεν συμφέρει οικονομικά να βάλουν τα πιο οικομικά κομμάτια. Το κόστος παρουσίασης σε  online shop, πώλησης και διανομής αυτό, δεν αφήνει περιθώρια κέρδους στα online shops. Βάζουν λοιπόν τα πιο ακριβά. Θα βρείτε δηλαδή αντίστοιχα ότι το πιο οικονομικό κουτί υπολογιστή είναι 350-400€ και πάνω, χωρίς οθόνη. Θα βρείτε επίσης μεγαλύτερη ποικιλία κοντά στην ανάγκη σας, σε ένα κατάστημα παρά online.

  Από πού προέρχονται αυτοί οι υπολογιστές, είναι νόμιμοι;

  Ναι είναι. Τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από εταιρείες που αναβάθμισαν τους υπολογιστές τους. Πολλά από τα σοβαρά καταστήματα δεν θα αγοράσουν ούτε έναν υπολογιστή από εσάς. Τους αγοράζουν μόνο από εταιρείες και στη συνέχεια αγοράζουν 300 υπολογιστές ταυτόχρονα. Αυτά τα μηχανήματα προορίζονταν για εργασία γραφείου, ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνουν επίσης. Γι ‘αυτό έχουν συχνά καλούς σκληρούς δίσκους και επεξεργαστές, αλλά πολύ αδύναμες κάρτες γραφικών.

 • Το ίδιο ισχύει και για οθόνες.

  Στο αγαπημένο μας κατάστημα μεταχειρισμένων υπολογιστών στο Prenzlauer Allee, έχουν πάντα περίπου 30 οθόνες προς πώληση, πολλές από αυτές κάτω των 50 €. Θα βρείτε επίσης χρησιμοποιημένα πληκτρολόγια και ποντίκι για σχεδόν καθόλου χρήματα!

 • Και για το λογισμικό; Windows 10 και Microsoft Office;

  Οι περισσότεροι υπολογιστές έρχονται με εγκατεστημένα τα Windows 10 και απόλυτα νόμιμα, συνοδεύονταν με τον υπολογιστή.
  Η άλλη ερώτηση είναι το Microsoft Office. Εκεί, μπορείτε να πάτε στο eBay. Αν ψάχνετε για το Microsoft Office, θα βρείτε πολλές προσφορές με μόλις 10 €!

  Ναι αλλά είναι νόμιμο;

  … Ναί! Η Microsoft κάνει ό, τι μπορεί για να απαγορέψει αυτού του είδους τις πωλήσεις, αλλά είναι ακόμα νόμιμες. Προέρχονται κυρίως από μεγάλες εταιρείες. Αγοράζουν άδειες όχι ένα ή δέκα, αλλά 10.000! Μερικές εταιρείες πουλάνε αυτές τις μαζικές άδειες σε μεταπωλητές για απίστευτες τιμές. Και ναι πάλι…. είναι νόμιμο αυτό.
  Γνωρίζουμε πολλούς ανθρώπους που τα χρησιμοποιούν και γνωρίζουμε επίσης σοβαρά ιδρύματα που αγοράζουν όλες τις άδειές τους από εκεί. Όμως, αυτό δεν θα συνεχιστεί για πάντα και σε κάποιο σημείο δεν θα έχετε άλλη επιλογή από το να αγοράσετε το Office 365, αλλά όσο διαρκεί…υπάρχει η επιλογή!

Όπως βλέπετε, μπορείτε να αποκτήσετε το υλικό ΚΑΙ το λογισμικό που χρειάζεστε για πολύ λίγα χρήματα, αν ξέρετε πώς…

και τώρα ξέρετε!

 • Το αγαπημένο μας κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών: Nice Price IT, Prenzlauer Allee 31

 • Για να αναζητήσετε στο google περισσότερα τέτοιου είδους καταστήματα κοντά στη περιοχή σας χρησιμοποιείστε τον όρο > πληκτρολογήστε στο Google: gebrauchte pc Βερολίνο / Berlin