Παγοδρόμια στο Βερολίνο

μία διαφορετική έξοδος με πολλές επιλογές

Τα παγοδρόμια είναι μια πιο συνηθισμένη εικόνα στη Γερμανία και στο Βερολίνο.

Πολύ πιθανό να επισκεφθείτε είναι ένα αγώνα χόκεϊ. Θα παρατηρήσετε στο δρόμο τους υποστηρικτές της ομάδας με τις μεγάλες φανέλες μπλε με άσπρο και μία αρκούδα να δεσπόζει στα ρούχα τους, πηγαίνοντας σε έναν αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020, με όλες τις πληροφορίες και άμεση σύνδεση για να κλείσετε το εισητήριό σας.

Τα Χριστούγεννα σηματοδοτούν κατά κάποιο τρόπο το άνοιγμα των παγοδρομίων για το κοινό. Μαζί με τον στολισμό και τη μουσική των ημερών, μια επίσκεψη στα πολλά παγοδρόμια που στολίζουν τις γειτονιές, μπορεί να αποδειχθεί μία απολαυστική έξοδος.

Είτε για άθληση, είτε σαν έξοδο για γλιστερό χορό και χαριτωμένα αστείες τούμπες, η δοκιμή των παγοπέδιλων είναι ίσως μία διαφορετική σκέψη.

Παρακάτω σας παραθέτουμε ένα σύνδεσμο με τα πιο γνωστά παγοδρόμια του Βερολίνου.

Σε πολλά σημεία τις πόλης θα βρείτε διαφορετικού είδους “παγωμένα” παιχνίδια. Η γνωστή Potsdamer Platz μαζί με την εορταστική αγορά έχει και την εντυπωσιακή τσουλήθρα με τις σαμπρέλες. Οι Γερμανοί εύχονται για τη νέα χρονιά ” guter Rutsch ” δηλαδή καλό τσούλημα στη νέα χρονιά. Ίσως αυτό είναι το νόημα της τσουλήθρας αυτής, όπως και να έχει σας ευχόμαστε να μπει ο καινούριος χρόνος καλά, με χαμόγελο και διασκέδαση.

Μοιραστείτε το !