Με αφορμή το βιβλίο της Χάνας Κέντ που θα διαβάσουμε το Μάρτιο, ανακαλύψαμε το ακόλουθο άρθρο και το μοιραζόμαστε μαζί σας!

Υπευθυμίζουμε στα μέλη μας ότι η συνάντηση της Λέσχης μας το μήνα Μάρτιο, έχει μεταφερθεί αντί της πρώτης Παρασκευής κάθε μήνα στις 22 Μαρτίου λόγω της επικείμενης επίσκεψης 18μελών από τη Λέσχη Ανάγνωσης του βιβλιοπωλείου Ιανού – Θεσσαλονίκης!

Το 2013, την χρονιά που κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο «Έθιμα Ταφής», ο Guardian μίλησε για την πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα από την Αυστραλία που συζητιέται από όλους. Το 2016, όταν στα ράφια των βιβλιοπωλείων τοποθετήθηκε το επόμενο μυθιστόρημά της με τίτλο «Οι Καλοί», o βραβευμένος Τόμας Κένελι, συγγραφέας του βιβλίου «Η Λίστα του Σίντλερ», δήλωσε πως τα έργα της «αποτελούν μια θαυμάσια εισαγωγή στη μακάβρια φύση μιας εξαφανισμένης κοινωνίας, της οποίας παρακολουθούμε τις αρετές, τον παραλογισμό, αλλά και τις καταστροφικές της παρορμήσεις». Η 34χρονη Χάνα Κεντ έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συναντήσει από κοντά τους αναγνώστες της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πλήρως αφοσιωμένη στο γράψιμο, με μεθοδική δουλειά και έμφυτο ταλέντο, η πολυβραβευμένη λογοτέχνης θα βρεθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην πόλη μας, στο κατάστημα Public στην Τσιμισκή, συνομιλώντας με τη δημοσιογράφο Λεμονιά Βασβάνη και απαντώντας στις ερωτήσεις του κοινού.

Άρθρο της Κική Μουστακίδου για το blog Parallaximag.gr

Διαβάστε  περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Μιλήστε με τους Έλληνες Βερολινέζους!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ μόνο για τα μέλη του Facebook Group μας

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

Ελληνική Κοινότητα Βερολίνου

Logo Greek Community-Greek-Berliners