Κατάλογος επαγγελματιών Βερολίνου

Εδώ θα βρείτε μια σειρά υπηρεσιών και καταστημάτων που παρέχονται στο Βερολίνο από Έλληνες ή ελληνόφωνους επαγγελματίες καθώς και φορείς, συλλόγους και άλλες ομάδες με δράσεις κοινωνικοποίησης στη πόλη του Βερολίνου.

Η σελίδα αυτή συμπεριλαμβάνει και συμπληρώνεται τακτικά με υπηρεσίες παρεχόμενες από ελληνόφωνους στο Βερολίνο. Με την υποστήριξή σας προσπαθούμε να κρατάμε τη λίστα αυτή ενημερωμένη και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τις συστάσεις εγγραφών που μας επικοινωνείτε.
Eνδέχεται κάποιοι από τους επαγγελματίες να μη δραστηροποιούνται πλέον. Η ομάδα των Greek Berliners βρίσκεται στη διαδικασία επιβεβαίωσης των εγγραφών σε ετήσια βάση. Εάν γνωρίζετε κάτι και θέλετε να κάνετε κάποια διόρθωση ή προσθήκη, επικοινωνείστε μαζί μας με email στο: contact@greekberliners.com

Η Δωρεάν εγγραφή για όλους συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω στοιχεία:

• Ονοματεπώνυμο
• Επαγγελματική Ιδιότητα
• Σύντομη περιγραφή υπηρεσιών
• Τηλέφωνα επικοινωνίας και fax αν υπάρχει
• Email επικοινωνίας
• Διεύθυνση (αν όχι ολοκληρωμένη τουλάχιστον τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής έδρα σας στο Βερολίνο)
• Σύνδεσμος στο Facebook Profil σας, εφ’ όσον αυτό αντιπροσωπεύει άτομο και όχι επιχείριση.

Πως να εγγραφείτε!

  • Στείλτε τα παραπάνω στοιχεία με email πατώντας το παρακάτω κουμπί!
  • Eπικοινωνείστε μαζί μας για επαγγελματική εγγραφή με πρόσθετα πεδία και ενισχυμένη προώθηση.
Τηλέφωνο: 030 47375894
Email: promo@greekberliners.com
Εγγραφειτε εδω!

Χρησιμοποιείστε το φίλτρο αναζήτησης και βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε!

Πλέον έχετε την δυνατότητα να στηρίξετε με τη γνώμη σας τον επαγγελματία που εμπιστεύεστε και να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τον κόσμο!
Σε κάθε καταχώρηση υπάρχει πεδίο Αξιολόγησης / Review για σχόλια και αξιολόγηση Leave a Review.

Αναβάθμιση εγγραφής και Premium  εγγραφή με πλεονεκτήματα!

Μπορείτε σε συνεργασία μαζί μας να προσφέρετε αρθογραφία στο αντικείμενο εργασίας σας για την ιστοσελίδα μας. Αυτόματα η ΔΩΡΕΑΝ καταχώρησή σας αναβαθμίζετε στα εξής σημεία: 
Φωτογραφία σας στην φωτογραφία και εικόνα προεπισκόπησης του άρθρου σας, με σύνδεσμο σε αυτό από τη καρτέλα, ώστε τα μέλη να σας γνωρίσουν καλύτερα! Μια Δωρεάν προσφορά στα πλαίσια κοινωνικοποίησης και γνωριμίας των μελών.

Premium Εγγραφή: 180€ το χρόνο, 15€ το μήνα, με περισσότερα πεδία στοιχείων, σύνδεση ιστοσελίδας, αναλυτική παρουσίαση υπηρεσιών και άλλα προνόμια και δώρα! Επικοινωνείστε μαζί μας στο: promo@greekberliners.com

Δειτε τον καταλογο και βρειτε αυτό που ψαχνετε!