Μεταφορές με ποιότητα Ελλάδα <->Γερμανία

Δημήτρης Κρέτσης….

ένα γνωστό όνομα στο Βερολίνο αλλά και σε όλη τη Γερμανία!

Γνωρίζουμε τον κο. Κρέτση μέσα από τις υπηρεσίες που παρέχει με την μεταφορική εταιρεία που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα από το γκρουπ των Greek.Berliners και από τις συστάσεις των απόλυτα ικανοποιημένων πελατών του.

Είναι πραγματικά πολύ σπάνιο κάτω από μια ανάρτηση που μέλος του γκρουπ των Greek.Berliners αναζητάει μεταφορά πραγμάτων από Ελλάδα στη Γερμανία και αντίθετα, να μην εμφανιστούν συστάσεις, όχι τόσο με το όνομα της μεταφορικής εταιρείας Kelnic αλλά με το όνομα του κου. Κρέτση που είναι η ψυχή της εταιρείας αυτής. Τα σχόλια και οι συστάσεις είναι πάντα γραμμένα με το πιο ζεστό τρόπο και ούτε μία φορά δεν έχει ακουστεί κανένα παράπονο για την ποιότητα υπηρεσιών της εταιρείας. Αντίθετα όλα τα μέλη μιλούν τόσο ζεστά για τον άνθρωπο Κρέτση που με “κλειστά μάτια” και μέσα σε δευτερόλεπτα η πρώτη σύσταση που θα κάνουν είναι να γράψουν το όνομά του και να κάνουν tag το προφίλ του….όχι τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, αλλά τον ίδιο τον κο. Κρέτση.

Έτσι και εμείς μπήκαμε στο πειρασμό να τον προσεγγίσουμε πρώτη φορά, όταν μέλος της ομάδας ζητούσε βοήθεια να μεταφέρει δωρεάν μία σημαντική ποσότητα σκυλοτροφών στην Θεσσαλονίκη και ζητούσε στήριξη στην εθελοντική αυτή προσπάθεια.

Επιβεβαιωθήκαμε για όλα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί! Η ευγένεια και η καλοσύνη με την οποία αποδέχθηκε την έκκλησή μας, ήταν αξιοθαύμαστη!

Παρ΄όλο που ο τελικός προορισμός των τροφών δεν ήταν στα άμεσα σημεία παραδόσεων που τακτικά συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμά του, δε το σκέφτηκε καθόλου και ανέλαβε την όλη διαδικασία, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση για κανέναν!

Η μεταφορική εταιρεία KELNIC Ltd

Μία εταιρεία με ανθρωπιά και κατανόηση στις ανάγκες μας!

Από το όνομά της που αποτελείται από τα αρχικά της οικογενείας του κου. Κρέτση διακρύνουμε αμέσως τα ανθρωποκεντρικά χαρακτηριστικά της παροχής υπηρεσιών της Kelnic. Ενώ πρόκειται για μια πλεόν εδραιωμένη επιχείρηση που εξυπηρετεί εκατοντάδες κόσμο, στο τηλέφωνο θα βρείτε πάντα τον κο. Κρέτση, με χαμόγελο να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύση στην κάθε ανάγκη.

Τιμολογιακή πολιτική αυστηρή δεν υπάρχει. Τα δρομολόγια είναι σταθερά και σκοπός πάντα είναι να είναι πλήρεις τα φορτηγά, ώστε να εξασφαλίζουν την καλύτερη τιμή για όλους. Η απαιτητική αυτή διαχείριση είναι ένα προσόν του κου. Κρέτση, ο οποίος με το οργανωτικό ταλέντο του και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, αλλά και με την συνεργασία και στήριξη που απλόχαιρα και όχι ανταγωνιστικά προσφέρει σε άλλους μικρότερους ή και όχι συναδέλφους του, καταφέρενει να εξυπηρετήσει πάντα, διευκολύνοντας κάθε πελάτη.

Ο άνθρωπος Δημήτρης πάντα ξεκινάει με εμπιστοσύνη στο πρόσωπο κάθε πελάτη και φροντίζει να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο μικρές μεταφορές, ανεξάρτητα το κέρδος και τον ενδιάμεσο οργανωτικό κόπο, ώστε ακόμα και οι πιο μικρές ανάγκες, όπως τα γλυκά “πεσκέσια” από τους γονείς φοιτητών να βρίσκουν χώρο στα φορτηγά και να φτάνουν στο προορισμό τους!

Μεταφορά δεμάτων & Οικοσυσκευών
  • Για: Μόναχο – Νυρεμβέργη – Χάλε – Λειψία – Βερολίνο

    και για όλους τους προορισμούς για Γερμανία και Ελλάδα κατόπιν συμφωνίας.

  • Από: Αθήνα – Πάτρα – Αγρίνιο – Ηγουμενίτσα

    και μέσω συνεργαζόμενων πρακτορείων παραλαβή και αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Δεν έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε! Περιμένουμε να τον γνωρίσουμε από κοντά και χαιρόμαστε να έχουμε δίπλα μας ένα συνεργάτη και φίλο, που νιώθουμε ότι θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε όμορφα πράγματα για τα μέλη του γκρουπ, τα οποία ακόμα δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν έχουν μπει στο πρόγραμμα!

Δε ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του facebook group  των Greek.Berliners που με τις συστάσεις τους, μας αποδυκνείουν και μας υποδεικνύουν ότι ξέρουμε να αγαπάμε και να στηρίζουμε έμπρακτα τους Έλληνες παντού!

Τηλέφωνα επικοινωνίας Ελλάδα

210 5717475 & 6972 999366

Τηλέφωνα επικοινωνίας Γερμανία

+49 304528049 & +49 15778476005

Επικοινωνία με e-mail

Σελίδα στο Facebook

Εγγραφείτε και εσείς ΔΩΡΕΑΝ με τη φόρμα που θα βρείτε το τέλος του καταλόγου ή με email στο contact@greekberliners.com

Greek Berliners®