Γνωρίζουμε τον ορθοπεδικό κο. Σμπόνια Γεώργιο M.Sc.
& τη κλινική MVZ Chirurgicum Berlin GmbH

Ορθοπεδικός & Τραυματιολόγος, Ιατρός εργατικών & σχολικών ατυχημάτων, Ειδικός Τραυματιολόγος

Αγαπητοί φίλοι Greek.Berliners,

από την 1 Οκτωβρίου 2019 έχω την χαρά και την τιμή να ενισχύω την  επιστημονική ομάδα του MVZ Chirurgicum Berlin, στον τομέα της ορθοπεδικής και τραυματιολογίας. Οι προτεραιότητες του πολυιατρείου για ποιότητα των παρεχόμενων, χειρουργικών και μη,  υπηρεσιών και την εξειδικευμένη αντιμετώπιση, συνδυαζόμενη με αξιοπιστία και μετεγχειρητική φροντίδα, συνάδουν με τις προσωπικές μου αρχές και απαιτήσεις στην εξάσκηση του Ιατρικού επαγγέλματος. Στην καθημερινότητα της νοσοκομειακής περίθαλψης οι παραπάνω αρχές και η προσωποποιημένη περίθαλψη τυγχάνουν συχνά δευτερευούσης σημασίας.

Μετά λοιπόν από εικοσαετή πείρα σε νοσοκομεία δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας περίθαλψης μου δίνεται η δυνατότητα να  προσφέρω την εμπειρία μου στον τομέα της βραχείας ή ολιγοήμερης νοσηλείας. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας μας μπορούμε να σας παρέχουμε μία υψηλής ποιότητας χειρουργική αντιμετώπιση, με ένα ευρύ φάσμα στον τομέα της ορθοπεδικής και τραυματιολογίας.

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα παρακάτω για τις υπηρεσίες μας.

Φάσμα υπηρεσιών στον τομέα ορθοπεδικής και Τραυματολογίας:

Συντηρητική αντιμετώπιση:

Δε χρειάζεται πάντα να αντιμετωπιστούν προβλήματα ή ατυχήματα χειρουργικά.Συχνά αρκούν νἀρθηκες  ακινητοποίησης, αντιφλεγμονώδη φάρμακα, παρακεντήσεις ή διήθησεις. Παρέχουμε  τεκμηριωμένη συντηρητική ορθοπεδική και τραυματιολογική αντιμετώπιση, σύμφωνη με τις σύγχρονες κατευθυντήριες επιστημονικές οδηγίες (Guidelines), αλλά και προσαρμοσμένη στις προσωπικές απαιτήσεις του κάθε ασθενούς.

Χειρουργική αντιμετώπιση:

Σε περίπτωση που η συντηρητική θεραπεία έχει εξαντληθεί ή είναι ανεπαρκής αναλαμβάνουμε και την χειρουργική αντιμετώπιση.Ευχαρίστως με βραχεία νοσηλεία στο σύγχρονα εξοπλισμένο χειρουργικό κέντρο του πολυιατρείου  μας ή και με ολιγοήμερη νοσηλεία σε μία από τις κλινικές με τις οποίες συνεργάζομαστε. Μέσα από μακροχρόνια εμπειρία εγγυόμαστε εξειδίκευση που μέσω διαρκής μετεκπαίδευσης παραμένει προσαρμοσμένη στα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

  • Χειρουργική ώμου: Αρθροσκοπική και ανοικτή χειρουργική αντιμετώπιση συνδρόμου υπακρωμιακής προστριβής, Οστεοαρθρίτιδα ώμου, Βλάβη στροφικού πετάλου, σταθεροποίηση   μετά από εξαρθρήματα.

  • Χειρουργική γόνατος: Αρθροσκοπική αντιμετώπιση βλαβών μηνίσκων, χόνδρου ή προσθίου χιαστού , ολική  ή μερική αρθροπλαστική γόνατος.

  • Χειρουργική ισχίου: Ολική αρθροπλαστική ισχίου.

  • Χειρουργική άκρας χειρός: Σύνδρομο Dupuytren, Εκτινασσόμενος δάχτυλος, σύνδρομο   καρπιαίου σωλήνα, αφαίρεση γαγγλίων, ογκιδίων.

  • Τραυματιολογία: πρόληψη, αναγνώριση και χειρουργική ή συντηρητική αντιμετώπιση τραυματισμών καθώς επίσης και μετεγχειρητική παρακολούθηση και αποκατάσταση.

  • Εργατικά και σχολικά ατυχήματα (Durchgangsarztverfahren): Καταγραφή, πιστοποίηση αντιμετώπιση και μετεγχειρητική παρακολούθηση εργατικών σχολικών η ατυχημάτων από και προς τη δουλειά ή το σχολείο (BG-Verfahren)

Μη διστάσετε να μας επισκευθείτε!
Θα φροντίσουμε να δώσουμε λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Γεώργιος Σμπόνιας, Μ.Sc.
Ορθοπεδικός & Τραυματιολόγος

Ιατρός εργατικών & σχολικών ατυχημάτων, Ειδικός Τραυματιολόγος

MVZ Chirurgicum Berlin GmbH
Emser Platz 2 | 10719 Berlin
Tel + 49 (0) 30 8649660
Fax + 49 (0) 30 864 96 698
Ραντεβού Online εδώ από τη πλατφόρμα doctolib.de

Δείτε τον κατάλογο ελληνόφωνων επαγγελματιών στην σελίδα μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Εγγραφείτε και εσείς ΔΩΡΕΑΝ contact@greekberliners.com

Greek.Berliners®