Η εταιρεία Imex-Lykos GmbH ανοίγει τις πόρτες της στο ευρύ κοινό, για να υποστηρίξει την διαθεσιμότητα τροφίμων στην τωρινή κατάσταση που επικρατεί στο Βερολίνο με το πρόβλημα του κοροναιού.

Από τώρα μπορούν οι καταναλωτές να προμηθευτούν τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά, ντελικατέσσεν και πολλά αλλά σε τιμές  χονδρεμπορείου.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις μας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 06:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί και το Σάββατο από τις 06:00 μέχρι τις 09:00 το πρωί.

Με εκτίμηση.
Imex-Lykos GmbH

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την ισχύ των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Lyko με ένα τηλέφωνο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: Beusselstr. 44n-q, 10553 Berlin
Τηλέφωνο: (030) 398959-0
Φαξ: (030) 39895920
Mail: m.zentral@imex-lykos.de

ή να κάνετε την παραγγελία σας και να σας την φέρουμε στο σπίτι!

(για αγορές πάνω από  70 €).

Δείτε επιλεγμένα προϊόντα του κατάλογου μας στα ελληνικά και με τιμές σε μορφή Pdf
Ετοιμάστε  εύκολα τη παραγγελία σας!

Για όποια βοήθεια, παρακαλούμε  επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά ή και με email. Θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Παραπάνω θα βρείτε όλο το κατάλογο χοντρικής μας ( στα γερμανικά, χωρίς τιμές), σε περίπτωση που δεν έχετε βρει το προϊόν που επιθυμείτε.

Δείτε ολόκληρο το κατάλογο χοντρικής μας ( στα γερμανικά )
μας σε μορφή Pdf και ετοιμάστε τη παραγγελία σας!

Ο κατάλογος παρουσιάζει όλη τη γκάμα προϊόντων χονδρικής και δεν έχει τιμές. Σε περίπτωση που δεν έχετε βρει τα προϊόντα που χρειάζεστε στο μεταφρασμένο κατάλογο με επιλεγμένα προϊόντα που ετοιμάσαμε και θα βρείτε παρακάτω,  επικοινωνείστε μαζί μας τηλεφωνικά ή και με email για να σας ενημερώσουμε για τη τρέχουσα τιμή του προϊόντως που επιθυμείτε.

Imex-Lykos GmbΗ öffnet ihre Türen für die breite Öffentlichkeit, um die Verfügbarkeit von Lebensmittel angesichts der derzeitgen Corona-Krise in Berlin zu erhöhen.

Ab sofort können auch alle Endverbraucher Lebensmittel, Obst, Gemüse, Delikatessen und viele andere Produkte zu Großhandelspreisen von uns erwerben.

Gern können Sie uns auf dem Berliner Großmarkt Montag bis Freitag zwischen 6 und 10 Uhr morgens und samstags zwischen 6 und 9 Uhr besuchen oder Ihre Bestellung per Mail aufgeben, die wir Ihnen ab einem Warenwert in Höhe von 70 € auch nach Hause liefern.